Dårlig samvittighet

Egentlig lever jeg etter mottoet ; dårlig samvittighet ikke kan brukes til en dritt. Det er jo sant, vi kvinner bruker altfor mye tid på å ha dårlig samvittighet, og jeg liker det ikke. Jeg er allergisk mot tankene som tar over hjernen og bestemmer at jeg må ha dårlig samvittighet for noe. Derfor velger jeg de alltid vekk. Nesten alltid.

Den siste uken har det ikke gått en dag uten at jeg har tenkt på dere lesere. Jeg MÅ oppdatere bloggen, har jeg tenkt. Jeg MÅ! Men hva skal jeg dele, har vært min neste tanke. Jeg har hatt det så travelt siden ferien var over, og grunnen til det skal jeg snart skrive litt om. Jeg har sprunget fra det ene møtet til det andre, har måttet ordnet opp i masse AS greier, og mange sånne administrative greier på en gang er ikke min sterke side.

Jeg kommer ikke til å utdype hvorfor, men jeg eier nå Chills helt alene. Bare meg og mine herlige ansatte. Det har vært en del jobb for å komme dit, men det måtte til. Derfor er det enda mer ansvar på mine skuldre og gjett om jeg kjenner på det! GULP! Men vi jobber veldig strukturert jentene og jeg nå, og alle er veldig gira på fremtiden. Det er veldig kjekke morgenmøter hver eneste dag, og alle er motiverte til å stå på.

Men tilbake sitter jeg med dårlig samvittighet som ikke kan brukes til en dritt. Ovenfor deg, kjære leser. Jeg vet jo du stikker innom her ganske ofte, og samme innlegg ligger på topp. Jeg kan ikke love at jeg skjerper meg, for nå holder jeg på med design på Chills sin blogg. Puh. Men jeg skal oppdatere oftere enn en gang i uken, det kan jeg love. En blogg må det skal den leve, mener jeg, men her strides de lærde. Jada, content is king, men denne bloggen er personlig og da er ikke nødvendigheten for at mange deler til stede.

Lover jeg skal skjerpe meg, tilgitt? Kjekt om du gir lyd fra deg i kommentarfeltet....liker å se at du er her utover statistikken fra Google analytics!