Stavanger Stavanger Stavanger

Jeg vet ikke hvor ofte jeg kan få sagt det, men jeg ELSKER Stavanger. Byen, atmosfæren, folkene, stemningen, alt er bare all good her. Når Region Stavanger, med Heidi Jeanette i spissen, inviterer på opplevelsestur så kan jeg love deg en ALDRI blir skuffet. Vi har vært på både Rått og Råde festivalen, SPA på Nordsjøbadet SPA på Sola, båttur til Flor og Fjære, og straks skal vi oppleve Tango sin mat. Jeg er i himmelen, både med tanke på hele opplegget, men og på suiten jeg har på hotellet. ELSKER den! Føler meg som en dronning!

Jeg lar bildene snakke litt for seg, jeg har sjelden kost meg som jeg har gjort disse to dagene. Og det stopper ikke enda! Alle jentene i Chills vil flytte hit og det har de sagt opp til flere ganger. Satser på et lokalkontor her innen få år, det må jeg få til!

Suiten, maten, overraskelsesChampis i badekaret. Clarion Stavanger skuffet ikke!

Rått og Råde festivalen bydde igår på LMFAO, Vinni og Kent! Snakk om liv og røre! Aldri vært på festival før, men elsket stemningen!

Bilder fra dagen i dag kommer imorgen. Båtturen og Flor og Fjøre var helt fantastisk! Jeg elsker byen min Stavanger. Jeg MÅ bo her igjen en gang!