Rått og Råde festivalen

Neste helg blir en høydare. Ikke bare for meg, men for hele gjengen i Chills. Vi skal på firmatur til Stavanger og er så heldige som får VIP billetter til hele Rått og Råde festivalen!! Alle jentene skal på tur og håper selvfølgelig på fint vær , vin, god mat og skravling.

Disse  er noen av artistene som jeg skal få med meg:

  • Marit Larsen
  • First Aid Kit
  • LMFAO
  • Vinni
  • Kent
  • Jarle Bernhoft

Resten av programmet kan du se HER. Mest av alt gleder jeg meg til å se vakre Stavanger igjen, min favorittby over alle! Reiser alltid hjem når jeg drar dit. Ingen steder er som Stavanger når solen skinner. Folket, stedet, utelivet, maten, alt er i mine øyne perfekt. Håper vi får sett Solastranden når vi er der. Norges fineste strand!! Stavanger i mitt hjerte.