Noen bare kan interiør

Venner av oss har pusset opp leiligheten sin, nærmere bestemt de første lokalene Chills hadde. Jeg blir så imponert over mennesker som får til slikt!!

20120822-062908.jpg     20120822-062941.jpg

Jeg vet ikke om du husker kontoret til Chills, for et år siden når vi startet opp? Tregulv, betongvegger og et digert rom. Nå er dette lokalet delt inn i fire soverom, to bad, vaskerom og stue/kjøkken i ett. Jeg mistet munn og mæle når jeg så det ferdig resultatet! Jeg hadde ikke klart å tenke ut slike kreative løsninger av meg selv, helt utrolig fint. Kjøkkenet har kun et stort skap hvor alt av det en bruker til hverdags er plassert. Utrolig funksjonellt og kult, inspirert av Østen. Hvordan blir en i det hele tatt inspirert av Østen når en ikke har vært der en gang?

Jeg gikk rett hjem og ringte min kjære interiørarkitekt. På mandag skal vi treffes for å ferdigstille loftet vårt, som ble satt litt på vent siden våren ble litt vel travel. Bilder kommer selvfølgelig!