Min verste fiende

Jeg er min verste fiende. Jeg står foran skuffer og skap, kofferten skal pakkes, kjoler skal prøves, og jeg ramler fullstendig sammen. Jeg mener det seriøst, jeg har NULL selvtillit når det kommer til kle meg. Jeg kan se på andre og misunne de stilen.  Måten de får til å sette ting sammen og ser derfor lekre ut. Jeg vet dette er et triviellt problem, men jeg ramler fullstendig sammen. Jeg hater akkurat dette.

Alt jeg tar på meg føler jeg meg klein i. Ingenting passer som jeg skulle ønske,  alle kjoler gikk ut på dato for noen år siden, og ingenting matcher som jeg skulle ønske. Inni meg kjenner jeg usikkerheten komme krypende og da blir alt verre. Da går jeg fra å hate speilet, til å droppe å i det hele tatt gløtte i den retningen. Alle plagg blir feil, ingenting blir fint og jeg kan like greit droppe det.

Tidvis kan jeg droppe sosiale sammenhenger fordi dette ødelegger såpass mye for meg. Jeg pleier ikke å være så privat som dette på bloggen, men jeg søker vel kanskje medsøstre? Eller noen gode råd? Mange vil nok si slutt å klag, du ser da så flott ut! Bedre halvdel sa nettopp det, men det hjelper ikke! Jeg ser en fin bukse, men aner ikke om toppen passer til. Jeg ser noen kule sko, men aner ikke hvilken kjole de passer til. Uff. Jeg vil ha min egen hjemmestylist i form av en datamaskin som setter alt sammen!

Men gi meg noen tekniske dubbedingser. Jeg finner ut av alle de beste mulighetene på to sekunder. Vi har alle våre svakheter, og form og farge er vel en av mine. Jeg er 180 høy og størrelse 44. Jeg må lære meg å bli fornøyd som jeg er, men blir en noen gang helt fornøyd? Hvorfor skal jeg ødelegge slik for meg selv? Hva er ditt beste tips?