Min gode venninne utvider

Jeg er stolt venninne om dagen. Min gode venninne Camilla har drevet MEXX Asker med stor suksess i flere år, og nå har hun utvidet butikken. Den ble så fin! Ja, dette er reklame, men forskjellen er at hun ikke betaler en krone for det. Eller, kanskje jeg skal forlange et antrekk? Ja, det må bli sånn (hihi)

Nå er to butikker slått sammen til en, og utvidelsen inkluderer herreklær og barneklær. Kjempedigg! Jeg skal dit FØR jeg drar til Stavanger, for antrekk må på plass. HALLO! Jeg reiser med de unge og hippe jentene i Chills og kjerringstempel skal jeg ikke ha. Liksom, det skjer ikke! Er du i Asker må du ta turen innom MEXX og si HEI til Camilla (hun vakre med langt mørkt hår).

En liten ting til....du husker kanskje logoen til Chills? Enig i at vi MÅTTE ha denne kaffemaskinen som er en Pingvinmaskin? NYDELIG!