Hobby gone wild

Noen mennesker har en ståpåvilje utenom det vanlige, og når vi var på Flor & Fjære utenfor Stavanger møtte vi en daglig leder som var akkurat slik, noe utenom det vanlige. Tenk deg å vite at en hver februar skal ha møkkete fingre i tre måneder fremover , og dette fordi over 50 000 planter skal i jorden!?!?!? Flor & Fjære er et unikt sted bygget av bestefaren til dagens daglige leder, og det begynte med en hobbygartner som plantet planter og blomster på et lite stykke jorde.

Idag har dette utviklet seg til et blomsterområde jeg aldri har sett maken til, med fossefall, restautant, turistbutikk og mye vakker natur. Stedet er et  yndet tursistmål og de omsetter faktisk i dag for hele 40 millioner. For noen ildsjeler! Jeg skulle ønske jeg hadde like grønne fingre! Heldigvis kunne en sende inn bestilling på nettopp dette så neste sommer kommer min hage til å være like fin, bare nevner det! Grønne fingre er bestilt.

Når vi skulle ut til FLor og Fjære fikk vi haik med denne yachten. Jeg kunne lett tilvenne meg yachtlivet, bare nevner det og. DEILIG å kjenne havet piske en i skinnet og kjenne bølgene omfavne båten. Jeg elsker havet!! Båten vi kjørte kommer fra W-Yacht og var av merket Bavaria. DØDSFIN! Jeg skal kjøpe tre i morgen, bare nevner det og!

Nå venter en travel uke og mye jobb. Trenger et døgn på å finne roen etter denne helgen. Mange opplevelser å fordøye, noe alkohol som må trenes ut av kroppen. Puh, jeg er ikke skapt for sene vinkvelder, det er helt sikkert.