Svarthammeren 2012

Ny dag, endelig sol på himmel, og tidlig bestemte vi oss for at dagen MÅTTTE nytes over 1000 meter. Svarthammeren ligger ved siden av Skaget her i Valdres og er en perfekt formiddagstur på rundt to timer. Litt niste i sekken og ut på tur bar det:

20120715-175909.jpg Jeg kan ikke få skrytt nok av våre gode naboer her oppe, fjellheimen hadde rett og slett ikke vært den samme uten disse to familiene fra Hønefoss. Vi går på turer sammen, griller, drikker kaffe, nyter vin og har gode samtaler. Ikke minst spiller vi kort, selvom det er en stund siden de store turneringene.

Turen idag var deilig og endelig skinte solen. Endte opp med å sole oss på veien, SuperDigg!! Tilbake fra tur ble det et intervju med VG angående en blogger som gjør narr av rosabloggerne, igjen. Skal skrive litt om dette imorgen. Lei.

20120715-180236.jpg