Hytteliv er ikke bare bare

Nyter fjellheimen, men alt som har med hytteliv å gjøre er ikke bare bare. Vi har vann og strøm i hytten her på fjellet, men alt med vannet å gjøre har ikke bare vært lett disse årene. Vi har hatt vannlekasjer, brunt vann, lukt i vann, og nå det siste, en oversvømt kumme. Jeg blir helt matt.

Her gleder en seg til å komme på hytten, og nesten hver gang så er det noe som må fikses. Ikke at vedlikehold ikke er en del av hyttelivet, men dette begynner å bli litt masse. Så i dag ser tunet vårt slik ut:

Forferdelig irriterende! Her må det graves ny grøft for å legge et nytt rør, for det som allerede er der er mest sannsynlig tett. HELDIGVIS har vi verdens beste nabo som heter Knut. Han har tatt førersetet i maskinen og gjør sitt ytterste for at grøften skal bli bra. Kummen fylles opp hver gang det ikke brukes vann inne, så her renner alle kraner nesten døgnet rundt. Jeg blir helt svett.

Mannen brukte store deler av gårsdagen nede i kummen for å finne feilen, mens jeg brukte tid på nettet til å finne fagfolk som kunne hjelpe oss. Det er da en oppdager hvor viktig det er  å søkeoptimalisere nettsidene sine, kanskje blogge om jobber en gjør for å komme høyere opp, og ikke minst for at vi som søker etter info kan se egne referanser. Det er dette Chills driver med og siden er nå oppe: Sosiale Medier 123.  Hvordan gjøre en nettside mer levende for ditt firma.

Igår surfet tante min og jeg rundt for å finne skyvedørsgarderobe som kunne passe til soverommet vårt. Vi var innom Maxbo sine nettsider og de var IKKE bra. Ikke lette å finne frem på, pluss dårlig og lite informasjon som lå der. Jeg blir helt matt. Så stort firma, og så dårlig sider. Derfor endte vi ikke opp på Fagernes sin Maxbo-butikk for å kjøpe garderobe.

Noen som vet hvor en finner fine skyvedørsgarderober som kan passe på en hytte? Ikke funky eller minimalistisk....det passer ikke på hytte, synes jeg. Alle råd tas imot med stor takk!!