Ferie på fjellet

Jeg elsker den norske fjellheimen. Det finnes ikke noe bedre enn å svette opp bratte fjellbakker, selvom formen min iår er skremmende dårlig. Jeg er ikke oppovertrent, og heller ikke så godt bortovertrent som jeg skulle ønske. For tre år siden var formen min bra. Da fløy jeg oppover bakkene her selv om alle svigerinnene mine spant i fra meg. De er vant til bratte bakker, det er ikke jeg som bor i Røyken. Men en ting er sikkert, jeg SKAL finne tilbake til formen jeg hadde for tre år siden. Jeg HATER når jeg jeg føler jeg ikke mestrer dette og at formen ikke er bra.

Fysisk kan en heldigvis gjøre noe med og jeg må nå. Ikke noe mål i å bli verdensmester, men jeg vil IKKE føle at jeg peser som nå. Igår skulle vi opp på Gryta her i Stryn. Med grøt til middag, som lå som en stein i magen, følte jeg meg selv som et eget stort fjell. Fyttigrisen, jeg må komme i form.

Dette er livet, jeg burde jobbe ved fjellet, i fjellet. Jeg elsker det og føler jeg lever når jeg er fysisk aktiv. Har jeg valgt helt feil yrke?

20120708-115559.jpg