Deilig å være norsk i Danmark

Fire dager i Danmark og jeg føler jeg har vært på sydenferie. Vi var ufattelig heldig med været og har storkost oss på Cup Danmark. Dette er en årlig cup som arrangeres rett utenfor København, nærmere bestemt på Ishøj Idrettsbane. Hvis kanskje ditt fotballlag vurderer denne cupen så anbefaler jeg Ishøj Vandrehjem . Flott sted å bo siden det ligger rett ved anlegget og ikke minst rett ved stranden. Veldig fin strand!

Vi bestilte litt i seneste laget og ble derfor boende på Belægningen som lå ca 10 minutter å kjøre fra Ishøj. Veldig fint vandrehjem dette også, og ikke minst billig. Datter og jeg delte et rom inkl bad og det kostet kun 1650 kroner for tre netter.  En ting er sikkert: skal jeg på sykkelferie i Danmark så er vandrehjem tingen. Koselig måte å feriere på, synes jeg. Helt grei standard for en rimelig penge og veldig koselig.

Vi var borte i fire dager med sønnen sitt lag Godset 99. Det ble tid til tivoli i København, besøk hos god venninne i Malmø, god mat hos venner på verdens koseligste kolonihage, og bading. Ikke minst bading. FOR noen strender vi bodde ved, jeg skal tilbake dit! Digg at S-togene gikk hvert 20 minutt og brukte kun 20 minutt inn til Køben. Det var enkelt å ta seg frem, både med tog og Metro.

Jeg synes det var deilig å være norsk i Danmark, og ikke minst deilig å komme hjem igjen. Få dager til jobb starter, så nå skal det roes ned før det braker løs. Håper du har hatt en fin ferie for det er jeg/vi!