Update from bed

Sengen kaller etter nok et hektisk døgn. Kjenner ferien skriker etter meg og det er ikke mange ukene igjen. Det blir dårlig med blogging når dagene går i ett som nå og motivasjonen er ikke helt på topp. Jeg har litt skrivesperre og for at dette ikke skal bli en klageblogg så må jeg skjerpe meg.

20120612-234552.jpg

Jeg sliter med å ta avgjørelse vedrørende de nye kontorene til Chills. Vi har fått et tilbud om noen lokaler som vi av økonomiske årsaker ikke burde takke nei til, men jeg er så usikker på om løsningene er bra nok for oss. Jeg er et menneske som alltid følger magefølelsen min, og hvis den sier tja blir det sjelden noe av. Jeg må kjenne jubelen. Først da er jeg solgt.

Blogges plutselig. Om noe som garantert vil endre verden. Jeg bare nevner det. En blogg, mye på hjerte, men kun Sahara og tørketid i sikte.