Ting jeg SKAL gjøre i sommer

Det er snart ferie. Fem dager igjen med reelle arbeidsdager så tar gjengen i Chills ferie. Det skal bli godt selvom undertegnede har vært flink til å roe ned de siste to ukene. Det var like før jeg sprang på en vegg.....jeg var helt utslitt, mye mer enn jeg har gitt uttrykk for her på bloggen. Nå begynner tåken å lette, jeg kjenner energien komme, og da er det lettere å dele tanker om denne perioden.

Jeg jobber mye, tilbringer masse tid online, leser 50 blogger hver dag, er mor til to, samboer med en, stort hus å holde i orden....det ble rett og slett for mye en periode. Heldigvis kjente jeg igjen symptomene fra sist jeg opplevde å springe på en vegg, og kunne dermed ta grep før det smalt skikkelig. Hva gjorde jeg? Ingenting. Jeg nullstilte hjernen og gjorde ingenting. Jobbet på dagen, dro hjem og gjorde ingenting. Ikke trente, ikke var sosiale, trakk meg litt inn i meg selv og brukte så mye tid jeg kunne alene. Og jeg leste bøker. Fire bøker på to uker.

Det er en form for meditasjon å lese, ihvertfall for meg. Fokuset flyttes mot noe annet, en må konsentrere seg om en annen histore, en holder seg i ro og toget som suser avgårde i hjernen MÅ roe seg ned for å holde fokus. Det hjelper for meg. Jeg har tvunget meg selv til å gjøre det, pluss jeg har gått turer i skogen med min gode venninne Runa. Hun har hatt masse overskudd om dagen etter en vår med mye trening, og dermed hjulpet meg med å sortere tanker i topplokket. Tusen takk Runa, jeg er ufattelig glad for vårt vennskap <3

Her er noen ting som sommeren SKAL by på:

Jeg skal spise masse greens for å få i meg masse næringsstoffer. Snart begynner Sara Supermat og blogge om riktig ernæring her på bloggen min, gleder meg til å dele hennes kunnskap med dere. Jeg er igang og kjenner jeg får mer energi av det. Veldig viktig!

Jeg skal på cup med sønnen i Danmark, lukte på alle blomster på min vei, lese enda mer bøker, heie på datter når hun springer veldig fort, nyte blåbær og jordbær med god samvittighet nesten hver dag, og sist, men ikke minst, gå fjellturer. Mange fjellturer. Jeg elsker den norske fjellheimen og skal opp på ihvertfall tre topper!

Hva skal du i sommer?