Siste arbeidsdag=ferie!!

Det er rart å sitte i stuen velvitende om at det er fire uker til jeg skal se Chills sine ansatte igjen. Jeg er hønemor, skikkelig hønemor. Hva skjer med at jeg sitter med en tom følelse inni meg når jeg virkelig trenger ferie!? Trenger ikke ferie fra jentene våre, mer fra forpliktelsene. Pluss det skal bli deilig å loffe rundt i morgenkåpe til middagen står på bordet, sånn nesten ihvertfall.

Kathrine sin farmor hadde bakt kake og den er seriøst noe av det beste jeg har smakt. Tenk så hyggelig å bare ta med denne på siste arbeidsdag før ferien! Jeg blir så glad for at jeg ikke er alene om å måtte tenke på at vi skal ha det hyggelig på arbeidsplassen! En ekstra glede er at jentene blogger alle om hvor hyggelig det er å jobbe hos oss, noe jeg blir enda mer glad for. Viktig å være stolt over jobben sin og ikke minst glede seg over hverdagen vi har sammen!

De som nå jobber hos oss er Belinda, Ida, Kathrine og Kristin. Med oss på web har vi Eigil , pluss to selgere som er knyttet til oss. De ønsker ikke online oppmerksomhet. Daglig leder er jo meg. Så rart å si det, daglig leder liksom.

Idag var jeg innom Chi Hair i Drammen for å fikse topplokket. ENDELIG er det mørkt igjen og følelsen av å komme hjem er herved komplett. Kort og mørk, det er meg. Ved neste sving, hvis dere lesere opplever at jeg skriker etter forandring, så har dere herved lov til å STOPPE meg. Lys og langt skal ikke entre min øverste etasje igjen. Sjekk buksen over her! Chi-jentene har fått egen logo på stumpen! FUN!

Nå, hva synes du? Mørk eller lys?