Jobber med nytt design

Nå er det lenge siden jeg har gjort noe designmessig her på bloggen. Hjulene  er allerede satt i gang og jeg elsker denne kreative prosessen. Hvordan gjøre siden mer leservennlig uten at den får et utpreget magasinlook, for det liker jeg ikke. Jeg vil ha det rent og pent uten mye rot. Men det må være fokus på kategoriene mine, de tingene jeg blogger om, som er vesentlig for hvordan jeg tenker å bygge bloggen videre.

Jeg er ikke alene om å skulle ta dette designet i bruk. Vi er mange bloggere som kommer til å bruke dette. Hvem disse er og hvor de skal blogge skal jeg komme tilbake til snart. MYE avgjøres på et viktig møt ei Oslo idag så kryss fingre og tær for at alt går bra!!

Det er ikke ferdig enda for header med bilde etc er ikke på plass. Det er PUR-jentene (vi kaller de det her hos Chills, men de heter PUR Design) fra Drammen som jobber med dette, og de er veldig flinke. De skjønner blogg, de forstår med engang hva jeg mener og de har flere kreative innspill på veien.

Nå gjenstår jobben å bygge dette i koder (dette språket kan jeg ikke), og det skal alltid like blir Eigil ta seg av. Sistnevnte skal jobbe tett med Chills veien videre. Vi har alle blitt glad i Eigil, positive mennesker gir god energi!

Mest av alt er jeg opptatt av hva du synes? Det er ikke ferdig, men det er viktig for meg at mine lesere liker det de ser!! De små ikonene under navnet mitt er de ulike kategoriene som jeg blogger om. Jeg har fått laget de som dette for få et litt annet inntrykk. Ka du trur?