Ich bin berliner

Jeg har aldri vært i Berlin før og derfor var gleden stor når Virke (tidligere HSH, Handels- og serivcenæringens hovedorganisasjon) inviterte dit etter vellykket Budapest-tur ifjor. Dette er en gjeng kunnskapsrike mennesker og derfor er disse turene alltid veldig interessante. Jeg lærer masse, får kulturelle innspill og spiser masse god mat. Berlin hadde overraskende mye god mat!

Vi bodde i Mitte på østsiden av Berlin, og med en gang en tenker Øst så dannes noen bilder i mitt hodet. De stemte overhode ikke overens med virkeligheten for bydelen var virkelig flott! Jeg føler meg litt kjerring når jeg begynner å like bussturer for å se mest mulig av byen, men det går uten tvil fortere. Vi bodde på Leonardo Royal Hotel og det var veldig bra. Overraskende bra etter utsiden å dømme og de hadde verdens beste dyner. Anbefales.

Litt shopping ble det når en by har så mye å by på. Noen timer en ettermiddag var nok for min del da programmet var fullpakket med faglig påfyll. Vi var innom to morsomme steder og det ene het Ballhaus og det andre het Felix. Hilde, som dere ser på bildet, har reist en god del og fungerte som utmerket guide når det kom til nattelivet. Jeg orket ikke de sene kveldene men var med en stund.

Nå er det hverdag igjen og en spennende uke i anmarsj. Men først konfirmasjon til mine tante-barn Hanna og Herman. Gratulerer så masse m dagen!!