Homeoffice

Ikke verst å jobbe fra godstolen hjemme. Vurderte lenge å flytte godstolen ut på terrassen, men valgte heller å åpne døren. Dette kun ment som interessant detaljinfo, bruk det til hva du vil.

Laptop på fanget og veldig glad for min nye "pult". De fleste vet vel at laptop ikke skal berøre huden/lårene, en kan få brennmerker, for den blir etterhvert ganske varm. Jeg kjøpte denne på Lefdal og den funker som ei kule. Stødig, laptop glir ikke og pulten sitter godt på fanget. Anbefales. Logitech er merket.

Ellers så klarer jeg ikke å bestemme meg om hjemmekontor er bra for meg eller ikke. Den ene uken elsker jeg det, mens den neste blir jeg veldig usikker. Jeg har begynt å få skikkelige blåmandager uten at jeg helt skjønner hvorfor!!? Negative tanker surrer i hodet som en gjeng irriterende bier, mister litt piffen  og jeg fatter ikke helt hva som skjer!? Utover uken så løfter det seg og når torsdag kommer så er jeg på høyden igjen. Men da er jo helgen rett rundt hjørnet og jeg faller tilbake til dette destruktive mønsteret. Blåmandag.

Hva skjedde med treningen, Trine? Hva skjedde med å vinne verden, Trine? Det er mandag og jeg kan ikke fordra disse tankene som kommer i flokk. Jeg blir passiv og liker det ikke. Det er fortvilende når en pleier å ha god selvinnsikt, for så vips.....ikke fatte hva som skjer!? Er det et for hektisk program? Er hverdagen for krevende? Lever en for lite, tenker en, for i neste sving lete etter definisjonen på hva det vil si å leve? Savnet etter å elske treningsturen melder seg, men jeg har lett i hele huset og finner ikke inspirasjonen. Noen har gjemt den skikkelig godt.

Det er så mange burde burde i topplokket nå at det er rett før det tar av. Akkurat nå burde jeg begynne å forberede mat til ungene kommer hjem, jeg burde trent, jeg burde tatt av meg kosebuksen som fort kan se ut som en pysj, jeg burde ryddet hele kjøkkenet inkl. alle skapene. Burde burde kan heldigvis utsettes til helgen. Ingenting må gjøres i dag. Det er blåmandag og hjemmekontor.