Gratulerer Hanna & Herman

Idag har jeg store deler av dagen vært stolt tante. Eller egentlig er jeg filletante, for det er min kjære kusine sine tvillinger Hanna og Herman som har stått konfirmasjon. Men det er svært nære bånd mellom min kusine og meg, og vi har hatt mye med hverandre å gjøre i alle år, så derfor er jeg like greit tante Trine for hennes to barn. I tillegg er jeg stolt fadder for vakre Hanna. Så rart at de har blitt så store.

Vi var heldige som ble invitert på Stranden Restaurant etter sermonien i Kulturhuset. Den plassen skal jeg tilbake til, om det blir alene eller sammen med gode venner/familie. Veldig koselig sted med masse god mat, anbefales!

Som fadder holdt jeg obligatorisk tale og jeg valgte en litt annen vinkling enn de fleste andre. I konfirmasjoner er det typisk å fokusere på at de unge nå straks er voksne så derfor tok jeg utgangspunkt i YOLO- you only live once. Jeg snakket om viktigheten av å leve i nuet, nyte hver dag, finne glede i de små tingene og lære på veien hvor en ofte og kan ta babysteg. En må ikke bli voksen med en gang.