Feriedrømmer

Jeg gleder meg bare til ferie om dagen. Rolige morgener, latter med ungene, nytelse i hverdagen uten forpliktelser. Kroppen trenger hvilepuls over en lengre periode, og jeg starter om ikke mange dager. Jeg tar meg i å drømme om den gangen jeg var i Kroatia med TVNorge. For en tur, for et sted, for en seilebåt! I flere dager vaket vi på havet i strålende sol. Ingenting vi måtte, ingenting vi kunne gjøre, mer enn bare å sitte der å stirre på bølgene. Flammer og bølger skal visst ha en beroligende effekt på kroppen. For meg var denne turen himmelen.

20120615-224949.jpg

Jeg elsket å lage reiseprogrammene for kanalen. Island, Tunis, Kroatia, og Estland. Mye jobb, men Gud så gøy! Jeg skulle gjort mye for å lage slike program igjen, og heldigvis er det lov å drømme.

Bloggen min tar seg et pust i bakken. Plutselig oppdaterer jeg når jeg føler noe er verdt å dele. Akkurat nå må jeg holde fokus på jobb fram mot at ferietid skal få lov å ta godt vare på meg. Vi blogges plutselig kjære leser, ikke svikt siden min selvom jeg må puste litt. Lover å komme på banen med lassevis av inspo innen kort tid.

Glad for dere lesere, dere betyr mer enn dere aner! Sommerklem fra meg.