Sliten.no

Det er søndag, solen skinner ute, og inne sitter jeg. Endelig hjemme etter to energifulle dager med mye innhold. Caroline og jeg sa det akkurat  på vei hjem i bilen, det føles som vi har vært vekke så lenge! Alt gikk strålende og neste år MÅ du vurdere Womens Weekend på Norefjell SPA&Resort. Masse spennende foredrag, trening, liv og røre, egen Womens Avenue med masse godsaker....i det hele tatt en morsom event.

I tillegg til å holde foredrag om sosiale medier hadde jeg med meg mange av bloggerne i Bloggteamet til Chills. Fin gjeng som jeg setter mer og mer pris på. Jeg liker følelsen av å kunne inspirere de, lære de noe, få de til å reflektere over bloggrolle deres og det de blogger om. Ikke minst lærer jeg noe av de, og hvordan neste generasjon bruker nettet. Jeg lærer mye faktisk.

Jeg måtte le av en på Twitter som skrev at jeg måtte begynne å henge med noen på min egen alder. Det er så flott at folk har meninger, kjenner meg "godt" og vet hvem jeg henger med til enhver tid. Jaja, de om det. Enda verre var det når noen skrev : -HVORFOR blir Trine Grung leid inn for å holde foredrag om sosiale medier? Jeg skjønner det ikke bare. Unnskyld. Vedkommende som skriver dette vet tydelig lite av det vi driver med Chills, og enda mindre om hvordan vi jobber med våre kunder. Hold deg for god til det Morten, det blir for dumt.

Her er Bilder lånt av flere fra teamet. Mitt kamera ligger enda i vesken, mye som må redigeres. Vi som var på fjellet var Belinda, Ida, Kathrine, Caroline, Caroline Marie, Anette Marie og Rachel. Verdens fineste gjeng uansett om de er yngre enn meg. Vi koser oss på tur og ler hele tiden. Det liker jeg.

//foto: Maren Claussen 

Caroline Marie laget video fra helgen. FLink ung dame!