Endelig er håret på plass

Jeg har holdt på med dette hårprosjektet en god stund nå. Jeg bestemte meg for å bli lysere for cirka seks måneder siden. Det er ikke til å legge skjul på at alderen gjør sitt og mørkere hår ofte forsterker dette. Jeg liker endringer og er veldig uredd når det kommer til topplokket.

Flere som liker å prøve nye ting? Jeg gjør det så ofte jeg kan og har gjort mange hårsprell de siste årene. Chi Hair i Drammen har lenge hatt Jostein ansatt som du ser til venstre her. Han er en fest, rett og slett. Morsom og god som dagen er lang, og ikke minst flink. Vi har holdt på med dette fargeprosjektet en god stund nå og endelig begynner vi å se en ende.

Håret er grasat tørt, det må sies. Derfor kommer pleieproduktene som Jostein anbefaler godt med og det inkluderer proteinkur, en god olje og  en shampoo/balsam som tilfører næring til håret. Jeg merker med en gang jeg bruker noe annet....da ser jeg rett og slett ikke ut.

Nå starter prosessen med å bygge opp hårkvaliteten og få sving på lokkene. Vi har begynt å eksprimentere med krølltang! Rett og slett den gode gamle krølltangen. Dette for å få litt bølger i håret.

Jeg har aldri vært noen reser på å fikse håret, men jeg liker det når jeg får det til. Det gjør jeg nå! Endelig! Jeg elsker fasongen vi har fått til og ikke minst fargen. Hva synes du? Kanskje kleint å blogge om hårklipping, delte meninger om dette, men jeg ser på det som inspirasjon til andre. Jeg henter masse inspo fra andre bloggere, både på toppen og klær til kroppen.

Gled dere til oppdatering på Chills for nå skjer det masse om dagen. Det koker og vi signer nye kunder hver eneste uke! KJEMPEGØY!!