Perfekte jenteturen

En lever lenge på en slik helg. Venninner både fra barndom, ungdomsår og voksenalder var samlet igår lørdag. Vi jentene som kom reisende til byen trasket rundt i koselige Stavanger sentrum på formiddagen før vi dro tilbake til Myhregaarden leilighetshotell for å stelle oss. Virkelig et perfekt sted å bo når en er på weekendtur som en gjeng. Stue, kjøkken, to soverom og bad i hver leilighet. Se mer av de HER. Jeg anbefaler de på det sterkeste!!

Det var så koselig når vi kom hjem på kvelden og satte oss i pysjen i stuen. Hvis vi hadde valgt et ordinært hotell hadde ikke det vært like koselig. Oppe til venstre ser du utsiden av leilighetene. Kult bygg midt mellom alle de gamle trehusene!!

Stavanger viste seg fra sin beste side og Samsaya var på besøk for å holde konsert. Når vi kom på rommet hadde hotellet lagt igjen verdens koseligste lapp til oss og masse snacks som vi koste oss med. De har så hyggelig betjening der, verdens beste service. Jeg har bodd der en gang før, bare les HER.  Skrev om sengene på hotellet sist....de er bare helt fantastiske!

Klokken 1500 inviterte jeg alle mine barndomsvenninner på Bølgen&Moi, Stavanger. For en plass og FOR en mat!! Sjefen Espen tok så godt vare på oss at vi allerede har booket oss inn neste år! Vi fikk en helt fantastisk champis som jeg måtte ta bilde av for å huske navnet. NAM, den skal jeg kjøpe mer av eller ønske meg mange flasker i posten. Zinck het den visst. Maten vi fikk var helt absurd bra, og er det noe jeg har bestemt meg for etter denne helgen så er det å spise mer fisk! OG kjøpe kokken på Bølgen&Moi til å tilberede den. Hver dag. Faktisk.

Noen av jentene samlet. Mange gode minner har jeg med alle og jeg setter så stor pris på gjengen. Hanne Sørvåg var med oss, verdens blideste og hyggeliste frøken dings. Gleder meg til konsert i juni, Hanne, det skal vi fikse!! Se de koselige gatene i Stavanger! Jeg er så stolt av byen.....alle var så imponert. Sol og varme hjelper på.....maks heldig med været gitt!

Etter Bølgen&Moi stakk vi på Garman hvor en barndomskamerat av meg spilte. Hesten lager alltid knall stemning, og vi sang og sang. Stemmen er ikke perfekt i dag for å si det mildt. Klokken tolv haltet vi BARBEINT hjemover for hælene holdt på å ta livet av oss. Neste gang blir det joggesko, uten tvil!! Jeg verker enda i beina og det blir en stund til hælene kommer på igjen. Deilig å avslutte festlighetene tidlig med pysj i leiligheten! Formen er finfin og mor er klar for en ny krevende jobbuke!

Tusen takk til verdens beste jenter...jeg lever lenge på helger som denne!!!