FOR et SPA, FOR et liv!

Dagen i går var fantastisk! Det er lenge siden jeg har kost meg så masse, ledd så tårene trillet, og ikke minst funnet ro. Vi lever alle i en hektisk hverdag med jobb, barn, kjøringer hit og dit, aktiviteter, reiser, teknologi, og mas. Det er mye mas og et evig jag. Hva vi jager etter må du ikke spørre meg, men desto viktigere blir det å finne balanse til tider. Det er altfor lenge siden jeg har unnet meg noe slikt som dette. En jentetur som inkluderer SPA, god mat, latter og gode samtaler. Vi har det så koselig på tur at jeg klarer ikke å vente til resten våkner. Selvfølgelig er jeg oppe først. Alltid. Våknet kl 0700, men heldigvis la vi oss tidlig. Klokken 0010 var jeg under dynen og Jon Blund var ikke langt unna da!

Sola Strand Hotell og NordsjøSPAet. FOR et sted! Vi hadde det så deilig der igår at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne!

20120421-083129.jpg

For det første har hotellet utviklet seg noe vanvittig siden jeg "bodde" på stranden som tenåring. SUPERT sted å dra på tur med jobben eller med kjæresten. Eller på SPA med venninner som vi gjorde!

20120421-083231.jpg JA, jeg klarte kuldekulpen!! Jeg var til og med nedi en liten stund! Først finsk badstu og så rett uti. Skikkelig deilig!

20120421-083333.jpg Jeg fikk heldigvis time til behandling, super service av teamet i SPAet! Selvfølgelig hadde idioten meg glemt å booke det på forhånd. Skal du dit bør du spør etter Therese. Bedre massasje har jeg ikke fått noen gang, tror jeg, og ryggen er som ny i dag. Nå liker jeg at en kan kjenne at noen har rotet i musklene. Sånn stryking kan en bare droppe for da reiser jeg meg og går. Nesten. Verste jeg vet!

Helt groggy etter massasjen løftet Therese opp benken i sittende stilling, kom med vann med agurk i og en skål m deilige bær, og der satt jeg og nøt utsikten og havet. DEILIG!

20120421-083557.jpg Etter turen i SPAet hadde jeg reservert bord til oss i restauranten. De holder på å pusse opp utvendig og derfor litt rar bakgrunn. Men maten var det ingenting å si på. To av jentene sa det var noe av det bedre de hadde spist! Forretten m kamskjell ligger forsatt på tungen.....min favoritt forrett!

20120421-083818.jpg Sist, men ikke minst, fikk jeg dikt lest opp til meg samtidig som pakker fulgte med teksten. Søte herlige Debbie og Beate, jeg er så glad for dere. Alltid kreative med det lille ekstra på lur. Smokken sov jeg med i natt, bare nevner det. Høhø. Gode venninner er viktig å ha og på denne turen mangler vi bare to. Camillla og Marit, neste gang SKAL dere være med. Idag er det Stavanger som står for tur! Tjoho!