Ny dag, nye muligheter på banen

Vi er på plass i Stangehallen hvor årets Bamseleker går av stabelen. Det var så gøy igår! Jenter 2000 ( altså min datter sitt lag) VANT stafetten 4X100 meter! Det var så gøy og jeg skjønner det ikke helt enda. Hele 28 lag deltok og derfor ble det veldig stas. De har aldri deltatt i stafett før så derfor kan det bare gå oppover herfra.

Nå er det straks 200 meter og jeg er spent mor må sies. Jeg digger å se på friidrett etter MANGE år med fotball....litt for mange år. Nå er det på tide med nye impulser og nye reisefeller. Fin gjeng i Sturla med flinke og engasjerte trenere. L.I.K.E.R!

Kult at de deler ut bamser istedenfor medljer. Det kan fort bli en del medaljer. På vei bort til Stangehallen er det et museum med verdens morsomste statuer av høy utenfor. Jeg måtte bare stoppe innom å ta noen bilder. FUN.

Var ikke disse herlige? En ildsjel i stryn laget noe lignende for en del år siden....morsomme. Nå må fokuset være på banen, dette er så gøy!!