NorwayChess med @MagnusCarlsen

Idag har vært en travel dag. Tur/retur byen i mitt hjerte Stavanger, som inkluderte kaffe med mamsen, lunsj med venninne og viktig møte med ny samarbeidspartner for Chills. Neste år, nærmere bestemt juni 2013, inviterer Chess Norway og Magnus Carlsen verdenseliten i sjakk til Norge. Det blir et gigantisk arrangement som selvfølgelig skal satse stort på sosiale medier. Her kommer heldigvis Chills inn i bildet og vi gleder oss til å jobbe med denne kreative gjengen i Rogaland.

Store deler av eventen skal det lages WEB-TV av fordi sjakkinteressen er veldig stor verden over. Tenk deg at når Sjakk-OL ble arrangert sist satt det over 10 millioner og fulgte tv-sendingene online! Det er sjelden at hele verdenseliten er samlet på en event som denne og derfor er interessen stor for Chess Norway sitt arrangement. Chills begynner sakte men sikkert å jobbe med dette fremover og det blir kjempespennende å finne helheten som vil funke for dette eventet år etter år.

Travel forretningskvinne på tur som digger at Norwegian har trådløst nett i luften. L.I.K.E.R!

Asker en tidlig morgen før flytoget tok meg til flyplassen. I skrivende stund sitter jeg på Sola Flyplass og lukter sur svette av noen arbeidere som jobber like ved. Kan ikke folk lære seg å dusje, gjerne både FØR og ETTER jobb! Der tok han ene av seg skoene og jeg skal ikke begynne å beskrive lukten som siver min vei! ÆSJ!! Jeg kaster opp!

Følg med i morgen. Da kommer det oppdatering fra LOFTSTUEN som endelig fornyer seg. STOR takk til Inspirasjonshuset til Hege Wølner. Besøk nettbutikken hennes HER. Veldig kreativ dame som tar på seg alle slags kreativ oppdrag....har blitt så glad i henne. Utrolig søt og flink jente fra Lillehammerområde!

20120305-195256.jpg