Kunstverk kommer i vinduene mine

Jeg har gleder meg lenge til denne dagen. Endelig skal vi få gardiner i annen etasje! Flinke Hege Wølner er en kreativ sjel med egen liten bedrift i Brumundal kalt Inpirasjonshuset. Her klekker hun ut kreative løsninger når det gjelder stil, farger, gardiner, møbler....ja alt som har med innredning å gjøre. Jeg ble kjent med henne via Facebook og synes det var utrolig hyggelig av henne og ta turen hjem til vårt hus!

Denne prosessen med å fornye loftstuen har tatt tid. Vi jobber mye begge to i tillegg har vi to aktive småtroll og derfor måtte vi ta en liten pause over jul. Nå begynner lysten til å forsette å gjøre seg til kjenne og derfor var det ekstra deilig når Hege ringte å sa gardinene var på vei. Hun er så søt...anbefaler alle å bruke henne når de skal gjøre endringer av det kreative slaget. Virkelig en flink dame!

Her er noen før-bilder av vinduene. Mannen er igang med skrujern for at nye liftgardiner skal på plass....gleder meg til å vise de.....fargekodene fra veggene skal jeg og blogge snart. VEldig glad for at gjengen hos Star Maling i Lier utenfor Drammen stod på morgen og kveld når vi holdt på!

Her er et bilde av stoffene....nye puter og og på vei! Dette vet jeg blir bra.....VRÆL , så gøy!!! Elsker lilla og limegrønn sammen!