Bilderedigering hos Picknik.com

Jeg fikk en kommentar på bloggen om hvordan jeg laget disse collagene jeg lager her på bloggen. Jeg elsker å ta bilder og ikke minst å dandere de i en collage. Jeg har alltid med meg mitt lille kamera og knipser stort sett hele dagen. Jeg burde publisert alle bildene jeg tar i løpet av en dag.....da skal jeg love deg latter.

Men når jeg redigerer bilder bruker jeg bare PICNIK.com. Denne siden forenkler alt som kan gjøres med et bilde og er gull verdt for de som ikke er så flinke i Photoshop. Jeg vet jeg burde lære meg Photoshop, jeg har til og med vært på kurs...men får det forsatt ikke til. Jeg liker når ting kan gjøres på den enkle måten uten masse fuzz, og den jobben gjør Picknik enkelt for meg. Min datter leker seg på Picasa men det får jeg ikke til.

Det er mulig det er bare mitt hode som gjør dette vanskelig men Picnik funker som ei kule for meg. Det DUMME er at Google har kjøpt Picnik og derfor blir alt flyttet til Google+ etterhvert. Fram til april kan derimot alle prøve den utvida varianten gratis, men så må alt skje hos Google. Bra for Google men dumt for oss som bruker det. Grunnen er at noen av mulighetene er borte etter at Google flyttet programvaren. Det går enn så lenge ikke ann å lage collager hos Google+ og det er det jeg bruker Picnik mest til. For pokker! Jeg blir litt irritert men hva hjelper vel det?

Her er noen bilder av hvordan det ser ut:

Først velger du hva du ønsker å gjøre

Deretter velger du enkelt hvilken collage du ønsker å bruke og løfter de bildene enkelt opp fra linjen nederst på bildet.

Siste step er her hvor du endrer størrelse, farger, eksponering, og du kan til og med retusjere bort det du måtte ønske. Elsker denne siden. Sjekk ut Picknik.com.

DEL GJERNE MED DINE UNDER HER, ELLER LIK INNLEGGET PÅ FACEBOOK! TUSEN TAKK!