Hytteliv og skiføre

Endelig rettes nesen mot Beitostølen for meg og de yngste i familien. Fjelluften er snart innen rekkevidde og jeg skal nyte det. Feriedager! Jeg skal ta med meg bloggen for det er alltid gøy å ta masse bilder når en er på tur. Det eneste som er litt kjedelig er at 3G nettet til Netcom er dårlig i fjellheimen, og jeg vet at flere naboer har kjøpt seg IceNet av denne grunn. De har visst spesialisert seg på den norske fjellheimen, men så avhengig av nettet er jeg ikke de få dagene vi er på hytten. Mulig det bli verre i sommer når vi skal være der over flere uker....få vurdere det da.

Med meg på tur har jeg min gode venninne Kathrine og hennes sønn, som er min sønns bestekompis. To aktive karer dette som garantert suser fra oss i løypene. Datter har med ei venninne for at hun ikke skal føle seg "ensom". Siden jeg har fått mange nye lesere den siste tiden tenkte jeg noen bilder fra hyttelivet var på sin plass. Tenk hvor mange bilder det ligger på denne bloggen....i arkivet til høyre her kan du bla deg mange år tilbake i tid. Perfekt dagbok for meg denne bloggen hvis jeg lurer på noe.

Jeg fikk sms fra hyttenaboene våre at de skulle oppover til helgen og da blir det alltid ekstra koselig. Vi har vært superheldige med naboene våre som har blitt veldig gode venner av oss. De fleste er fra Hønefossområde og vi besøker hverandre jevnlig utover hyttelivet. Veldig kjekt!! Skiturer, fjellturer, hyttekos, og bålkos står i fokus for oss alle og da blir det suksess. Enkelt.

Neste uke er en såkalt helvetesuke med to reisedager og MANGE møter. Derfor skal disse hytteliv dagene brukes til å lade opp batteriet og være aktiv i løypene, ikke minst. Håper du nyter dagene kjære leser, vi blogges imorgen!