Gründerlivet is the shit

Ny uke, nye muligheter. Det heter det, men i dag er det bare den dagen, den følelsen. Jeg kjenner at helgen med hele Bloggteamet i Drammen var krevende og at uken i forkant like så grunnet mye planlegging. Hodet måtte nullstille seg litt i dag og i skrivende stund tar jeg meg tid til det. Jeg rydder i toppen når jeg blogger så egentlig leser du mitt makkverk fra øverste etasje.

Usminket og skikkelig lekker sitter jeg her i sofaen og nyter freden som har senket seg i heimen. Mimrer med bilder fra helgen og gleder meg til å samle gjengen igjen. Norges største og eneste Bloggteam vil bli presentert på Blogghuset.no innen kort tid. Kjempestas å få til dette og jeg gleder meg så masse til veien videre. Jeg vet det blir travelt, men mest gøy!

Sånn rent personlig kjenner jeg et behov for å freshe meg opp litt. Føler meg så gammel for tiden....er det virkelig alderen som begynner å sette sine spor? Jeg nekter å tro det! VIL IKKE, VIL IKKE ,VIL IKKE! Jeg er 25 enda...bare nevner det!

Skal snart ta nye bilder hos Punsj i Drammen. Espen Wallin er en flink fotograf. Det jobbes med nytt design på siden min og da trenger jeg nye bilder. Med det lysere håret. Enn så lenge skal jeg ha det litt til....frisøren min på Chi Hair i Drammen mener jeg må gi det en sjangse. Vi får se....mulig det blir krangling mellom oss for jeg savner det mørke. Ihvertfall annenhver dag ;-)

Bilder under fra den kuleste resepsjonen hvor vi bodde i helgen; Comfort hotell Union Brygge

Og ikke minst Punsj...norges kuleste fotostudio med alt inkludert; hår, make-up og foto. L.I.K.E.R!