Trening våren 2012

Jeg har laget en plan. En treningsplan. Ikke at den er så proff at den er skrevet ned. Den ligger og ruver i topplokket mitt, og det holder. Jeg har laget en viktig avtale med meg selv i 2012, og det er å trene mer. For mange virker det som jeg trener mye, og ja, jeg er ute stort sett hver dag. Jeg går meg en kjapp tur mellom slagene og jogger når jeg føler for det. Men det er ikke nok lenger, jeg må trene litt mer enn som så.

Jeg vet jeg er nesten avhengig av å ha med meg venninner på tur. Eller musikk. Selskap er et clue når jeg jeg trener og jeg har virkelig savnet gruppetimer. Det å forplikte seg til å gå på en time, ergo booke den og dermed lage en avtale med seg selv. Det er viktig!!! Eller for meg er det viktig. Dere som leser bloggen min fast vet at jeg er gadgetfreak, så gjett en gang om jeg ble glad etter jeg meldte meg inn igjen i SATS og de hadde fått APP til mobilen siden jeg trente der sist? Jeg jublet! Se hvor enkelt det er å booke timer nå:

Jeg har booket for hele neste uke allerede, lagt det inn i kalenderen på mobilen MED VARSEL....dermed har jeg en langsiktig treningsvarsler for meg selv. GULL for meg! Jeg kommer bare til å trene på senteret i Drammen og derav ble månedsabonnementet ikke så dyrt. I tillegg tok jeg det på firmakontoen....viktig å holde firmaeier i form, ikke sant?

  

I denne salen var jeg igår. En times deilig spinning, selv om instruktøren hadde litt for lav musikk. Jeg elsker FULL trøkk og masse jubelbrøl. Sykkelsko er et must etter en har vendt seg til dem. Elsker disse nye jeg har fått meg. De er utrolig bra og fra Diadora. (PS, ikke noe i dette innlegget er reklame. Alt er betalt for av min egen lomme)

SÅNN skal trynet se ut flere ganger i uken fremover. Knallrødt og friskt! Nå har jeg pakket bagen klar.....styrketime starter klokken 10. Gleder meg faktisk....jeg har jo en avale å opprettholde! En avtale med meg selv, og jeg er nå like viktig som noen annen!? Ikke sant!?