Kreativ blåmandag

Heldigvis en dag hvor ikke jeg har vært kreativ....jeg hadde andre hjerner på besøk som fikk løpe løpsk i dag. Det finnes noen områder  hvor jeg er skikkelig usikker, og det gjelder pyntedill til huset. Hva som passer, hvor mye, hvor stort/lite, hvilke farger. Jeg er en knøl, rett og slett.

Av denne grunn har jeg enda møkk stående fra min første leilighet, og jeg handler sjelden noen pynteting. Jeg kan like en ting men aner ikke om det passer med resten. Idag hadde jeg heldigvis besøk av Annett og Hege som begge hjelper meg i denne oppussingsprosessen vi er i. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de to! Hege er god på gardiner, interiør og maling, Annett er god på det meste.

Siden begge var på plass ble dette den store gardindagen for andre etasje sin del. Jeg gleder meg helt vilt til alt er på plass...noe som sikkert tar noen uker. Hege kom helt fra Brumunddal hvor hun har sitt eget Inspirasjonshus. Jeg skal besøke henne om noen uker for å hente alt og da skal jeg jammen lage videoblogg. Jeg gleder meg til å se hennes kreative univers. Besøk gjerne siden hennes HER. Jeg ble kjent med Hege på Facebook hvor hun har en egen gruppe til inspirasjon. Alle kan bli medlem....kjempemasse inspirasjon å hente der. Sjekk bare HER.

Jeg har sjelden bladd igjennom så mange gardinstoffer men MASSE fint var det. Jeg hadde ikke klart å velge hvis det ikke var for disse to damene, så takk for dere!

Øverst på bildene her er noen norske rene produkter jeg skal få teste fra Way of living. De lukter himmelsk og er helt rene produkter. L.I.K.E.R. Skal gi beskjed hvordan de funker for meg og min rosacea.