Facebook bestemmer

Igår ettermiddag lå jeg på sofaen og kjedet meg. Alt av huslige oppgaver var unnagjort, litt opprydding i forhold til Vi pusser opp-prosjektet likeså,og egentlig burde jeg vært ute og luftet ungene. Men der lå jeg, gitt. Lovet meg selv at nå må jeg ta noen grep, og dermed skrev jeg følgende på Facebook siden min:

Svarene lot ikke vente på seg:

Totalt ble det over 250 kommentarer så jeg noterer meg følgende: det er motiverende å la Facebook bestemme! Helt klart!! Meningen var delte, men de fleste likte at de fikk bestemme over min morgensøvn. Duster...jeg er A-mennesket....det koster meg egentlig veldig lite hihi. Trodde jeg igår kveld, der jeg lå på sofaen og surfet rundt på Facebook.

Men så slo klokken 0600 imorges. Jeg er sikker på at jeg gjespet 100 ganger før klokken viste tiden jeg måtte komme meg ut døren. Jeg hadde jo lovet Facebook dette, for pokker.....universet forventet at jeg tok noen grep! Hvorfor kjøper vi ikke fyrstikkesker lenger? Fyrstikker hadde jeg trengt for å holde øynene opp.....prøvde så godt jeg kunne, bare se!

Helsiken så trøtt jeg var!

Her er bildebevis for klokkeslettet. Ny musikk på IPhonen gjorde sitt til at det hele gikk litt lettere. Ungene og jeg så denne filmen i julen...Step Up 3. Elsker dansefilmer som denne.  Minner meg om den tiden jeg danset sammen med dansegruppen United som jeg var en del av i mine yngre dager. Har jeg nevnt at jeg danset MYE som ung. Som ung. Som ung. Ergo yngre enn i dag.

Vel hjemme fra joggetur var formen mye bedre. Det gjør vanvittig godt selv om det er minusgrader. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. BORING! Ikveld melder jeg meg inn igjen på SATS i Drammen. Morgentrim på sykkel skal bli en vane veien videre. Vekter like så. Like greit å stupe i det siden jeg har prøvd å hoppe i det veldig lenge....og det funker ikke. Facebook skal få bestemme over min trening veien videre, helt klart!