Chills kontorer er et "galleri"

Igår hadde jeg besøk av en herlig barndomsvenninne som nå viser seg har blitt en habil kunstner siden sist. Hun kom susende i en stor varebil og entret lokalene våre med all sin positive energi. I bilen hadde hun med seg skatter. Skatter som vi skal få låne til april! Dette skapte en helt annen atmosfære på kontoret og alle her var superhappy når de kom på kontoret i morges. Disse bildene er så fine....jeg tror jeg må kjøpe alle sammen! Pokker....banken spiller ikke helt på lag, men et av de MÅ bli mine. ENIG?

Er de ikke fine? Jeg elsker de! Alle sammen! Nettsiden hennes kan du besøke HER. Hun holder i disse dager på å lage en facebook-side på anmodning fra oss i Chills. Hun ser absolutt viktigheten av å markedsføre seg på Facebook....heldigvis! Vinn vinn for Chills, og for henne!

Jeg elsker disse to....hvilket skal jeg kjøpe synes du? Nr 1  venstre eller nr 2 til høyre? Jeg kaller til høyere makter om at banken skriker like mye etter de som jeg!!