Nydelig morgen

Fjelluften gjør sitt med nattesøvnen. Den la seg som en tåke rundt meg, pakket meg inn og vugget meg i søvn, aaaah så deilig å våkne når en har sovet som en stein!

Oppholdet på Norefjell Quality SPA Resort har virkelig vært en opplevelse. Møtene, maten, rommene og ikke minst SPA-oppholdet igår gjorde sitt til at fjelluften var bare en superduperbonus når en tidlig kveld meldte sin ankomst.  Jentene gjør at struktur er på plass i mitt kreative univers, kalt hode, og planleggingen i går gikk supert.

Neste år. 2012. Bare vent. Chills vil overraske mange som jobber med sosiale medier, det er jeg sikker på! I skrivende stund sitter vi på suiten og jobber videre. Kofferten står klar til avreise. I Røyken venter VI PUSSER OPP, som skal oppdateres senere i dag, og ikke minst SNØ. Gledesrusen lar vente på seg, en reiser til snø i mitt hode. Den trenger ikke å ligge på trappen å tøffe seg, ikke i det hele tatt.

PS. Pressemelding fra CHILLS ligger HER.

  

Jeg vet...det mangler ikke mye før dette bildet oser sexy. Jeg vet det. Det er et hardt liv.

Jeg gleder meg allerede til returen. Da skal mann og barn og få oppleve dette fantastiske hotellet gjemt bort langt oppe på viddene. En liten landsby av opplevelser, og om ikke lenge er skiløypene klare.

Jentene i fullkonsentrasjon. MYE som skal på plass for neste års store event. Glad jeg har disse to med på laget!

Noen var så heldig å få oppleve denne romantiske pådekningen. Smooth! De flyttet nesten inn i bassenget. Mye på grunn av kulden på land. Så rimelig digg ut...neste gang er det min tur!