Vi pusser opp

Vi skal pusse opp huset vårt og jeg har laget en egen blogg for dette prosjektet. Det er superspennende og vi starter idag!!!! Gjett om jeg gleder meg! Du kan følge bloggen HER og like oss på Facebook HER. Tusen takk!!

Idag var den store handledagen. På vei hjem fra jobb stakk Jostein innom Star Maling i Lier. Superhyggelige folk som var veldig behjelpelige. Det var ikke en liten liste vi kom med og første farge er ferdig blanda! Gleder meg til å vise dere. Dere ligger FØR biler av annen etasje som vi begynner i på bloggen. Sjekk den ut HER.

I annen etasje skal vegger flyttes og alt males. Den som gleder seg mest er nok datter som får helt nytt rom og ikke minst større rom. Nye møbler skal kjøpes inn og alt vi har selges. på FINN.no. Jeg har alltid fått solgt alt veldig lett på FINN men denne gangen er et NULL respons! Synes det er så rart! Jeg har solgt masse der så dette skjønner jeg virkelig ikke! Men men....det får nå ligge der en stund til.

Her er noen bilder fra dagens shopping:

  

Mange ruller til å dekke hele gulvet. Flere ulike former for Sparkel. Malerbrett, koster...ja i det hele tatt MYE! Jeg er superspent! Det kommer karer idag som skal jobbe til kvelden. Jeg er på Voss på jobb og gleder meg til å komme hjem å se ikveld. Det tar tid dette, men vi er I GANG!!!