Ny på håret....hjelp

Dette er kjempe uvant. Jeg skvatt når jeg så meg i speilet tidlig imorges. Jeg var oppe klokken 0530 for å jogge, så du kan trygt si at hodet var i sovemodus når jeg entret neonlyset på badet! Jeg er "blond", eller brun, med en dash av oransj/gult. De på jobben likte det veldig godt, mann og barn har godtatt fargen selvom sønn var litt skeptisk. Det er IKKE ferdig enda...dette er en start for å finne hvilken farge som passer meg som "blond", eller blondere.

Hvis noen hadde ytret for noen år siden at jeg skulle bli blond så hadde jeg ledd. Jeg var svart i håret på det tidspunktet. Svart lissom. Det spørs om den perioden er en saga blott og at unge lovende har funnet sin vei videre. MEN jeg MÅ presisere at jeg er IKKE i mål! Dette er en start, men jeg liker starten!

Du ser at det endrer seg i litt i forhold til lyset...men det er lyst! Imorges vasket jeg det med sølvshampoo for å få frem kalde farger+at jeg dyttet det fullt av proteinkur. Det MÅ til for at håret skal tåle belastningen. Kari på Chi Hair sendte med meg posen full av produkter som jeg nå nesten skal spise til frokost. Oljen oppe til venstre er til å ha i håret etter vask FØR føning. Funket som en kule imorges...ikke tørt men litt annen struktur enn vanlig...det må sies. Hårkuren til Keune har jeg brukt lenge...elsker den! Jeg bruker den på datter og som sparer til langt hår. Den er kjempegod!

Nå...jeg er spent.....hva syntes du?