Flotte barneklær

Jeg satt og surfet på nettet med min datter igår. Jeg har begynt juleforberedelsene og har bestemt meg for at det meste skal kjøpes online. Jeg er kjempefan av å få levert alt på døren for en slikk og ingenting. Elsker det! Nelly.com er gull å handle hos. Kanonservice, de leverer kjapt, svarer kjapt på kundehenvendelser og ikke minst får en gratis returlapp i posen så en enkelt kan sende ting tilbake. DIGG!

Min datter fant mange favoritter hos Nelly igår og valgte ut noen favoritter som hun ønsket seg til jul. Hun har god smak, det er sikkert.

Kjempesøte kjoler. Nr 1 får du HER, nr. 2 får du HER.

Koseklær er noe vi traver rundt i hjemme hver dag! DEILIG! Nr 3 får du HER, Nr 4 får du HER.

Dette var nok favoritten til skolebruk for hennes del. Nr 5 får du HER, Nr 6 får du HER.

Kanskje ikke supertrendy men alltid digg å finne en vinterdress som ikke koster skjorta! Nr 7 får du HER, UGGS kopien til en billig penge finner du HER. 

Bursdag/jule-skjoler...SÅ søte! Nr 9 finner du HER, Nr 10 finner du HER.

Jeg kommer til å lage noen slike innlegg veien videre. Dette er forslag for jeg så på Facebook og Twitter at mange takket for tips om butikkene. Jeg shopper mye online og har derfor mye erfaring fra dette....noe ikke alle har. Dette er såkalte annonselinker, men jeg er ikke sponset av butikkene for å skrive om produktene. Det er ene og alene jeg som plukker ut alt selv.