Festkjoler i XL

Jeg sliter alltid med å finne fine kjoler. Enten er de for korte, for trange eller rett og slett for små. På Nelly.com finner jeg alltid noe og deilig at det ikke trenger å koste så mye. Det er enkelt å dele kjolene og klærne opp i størrelser og jeg velger alltid XL. Jeg handler masse online, stort sett bare det, og kjenner etterhvert hvilke snitt og fasonger som passer meg. Sko er aldri noe problem siden føttene sklir rett opp i størrelse 40.

Her er noe fine kjoler i XL fra Nelly.com og noen festvesker som passer til.  LIKER!

Sort kjole HER, brun vesker HER, fersken kjole HER, lilla Vesker HER

Kjole oppe til venstre HER, lekker blå veske (ønsker meg til jul Joss!!!) HER, beige kjole nede til høyre HER, og dritfin Chanel-lignende sort festveske HER.

Alle lenker er reklamebaserte, men alle ting jeg kunne kjøpt selv!