Chills AS ruller ut

Det er travle dager på jobb, men jeg må ærlig innrømme at jeg elsker det. Det å starte eget AS er på mange måter krevende og det er viktig å holde tungen rett i munnen. Heldigvis er jeg laget slik at jeg elsker å ha flere jern i ilden på en og samme tid, og den egenskapen kommer godt med om dagen.

Vi har nå ansatt daglig leder som skal holde struktur og orden på oss kreative (det trengs). To selgere er på plass etter denne videoen ble lagt ut på min blogg og spredt via sosiale medier. To bloggere er ansatt for å bidra i de kreative prosessene, og så er det oss grundere. Tilsammen er vi altså åtte stykker nå! En liten bedrift på så kort tid! Tjoho!!!

Vi har flere store kunder vi jobber for og derfor må vi jo være en gjeng. Jeg må bare si det høyt, JEG ELSKER DAGENE NÅ! Vi ler og koser oss på jobb, men jeg må innrømme at jeg sliter med å være "leder". Jeg blir nok litt for mye kompis. Noen gode tips? Jeg gir de jo arbeidsoppgaver og ser til at det blir gjort....jeg inspirerer og motiverer, gir de ansvar, oppgaver, prøver å være litt coach sånn at de lærer noe i alle prosesser. Noe mer en må tenke på?

Alt det administrative faller ikke på mine skuldre, heldigvis. Men jeg ønsker å være en leder som gjør at våre ansatte gleder seg til å gå på jobb. At hver enkelt føler seg sett og får oppgaver som de trives med å utføre. Det er så viktig! Og en må le mye, ha hyggelige kaffepauser innimellom all jobbingen, sladre litt og ikke minst blogge. Fordelen med å jobbe hos oss er at alle kan være så mye de vil på Facebook og blogg.....smooth!

Ha en deilig helg kjære leser! Imorgen retter jeg nesen mot Tromsø på dagstur. Blogger om det imorgen....svært arrangement som jeg er ansvarlig for med norges største bloggere.