Bli ny med Trine

Jeg er i en prosess. Fornyelsesprosess. Det må jeg si først. Dette er STEG 1 i prosessen og jeg er er superhappy så langt. Det er VELDIG uvant, og mann+barn har enda ikke sett det. Weeee det blir spennende å høre deres dom!

Jeg går altså fra å være mørk til å bli lysere. Ikke blond helt enda, men lysere, med litt spill i kan vi vel si. Her startet jeg i dag:

Jostein hos Chi Hair var det som fikk jobben å "trylle" med topplokket!

Dette kalles avfarging. Det tar ut all den fargen som er for at ny skal feste seg. Gulp....ser helt grusomt ut, jeg kler IKKE gule toner i håret. Vi nærmer oss noe nå, her er vi i ferd med å føne det:

Imorgen skal jeg ordne håret selv, sminke meg og ta nye bilder. Gulp, dette er WAY uvant! Veldig spent på hva mann og barn kommer til å si....må liksom ta litt i det selv før jeg blogger bilder! Tenk hva de sier på jobb imorgen da!? De kommer til å få sjokk! Jeg fikk med meg et hav av produkter som skal hjelpe å holde håret kjølig. Det må visst til....blogger om det og i morgen!