Langt, lyst hår er på vei

Jeg har noen deilige feriedager med ungene og i skrivende stund nyter jeg morgenstunden med en nespresso og ro i huset. Jeg sitter med laptopen i fanget, datter leser "Dødslekene" mens sønn spiller Fifa 12. Dagen må nytes for i morgen kaller Chills igjen. Eller jobben. Leon og jeg skal i flere møter angående Helsematen.no.

Når vi skal ta bilder og filme til Helsematen.no må vi ha et skikkelig kamera. Jeg er inspirert av bloggen til Kong Halvor fordi bildene og filmene hans har så fin oppløsning. Derfor har jeg landet på at vi må ha samme type kamera:

Det er i følge Halvor linsen som er cluet her....jeg gleder meg til dette ankommer postkassen min. Ikke helt enda, men snart. Det koster en del, men samtidig en viktig investering for Chills. Mange i produksjonsbransjen sier at å filme med speilreflekskamera er faktisk helt legitimt. Gleder meg!

Ellers så fant jeg et bilde fra noen år tilbake da håret mitt var langt. Slik skal det bli igjen....men noe lysere. Er forsatt i tvil om jeg kler dette lange greiene, men heldigvis er det bare å klippe det igjen hvis jeg kjenner at det ikke er meg. Hva sier du? Kort eller langt?