Fatcamp del 6

Det har gått noen uker og noen av damene er mer "heldige" enn de andre. Vi opprettet FatCampen i august og har 1 år på oss. Et år på å gå ned i vekt, endre livsstilen og komme ut av den destruktive stien vi alle fire var på. Helse er viktig og derfor kanskje litt "teit" å fokusere på tallene på en idiotisk vekt...men for å blogge om denne fatcampen måtte det synliggjøres på en måte og vekten er enkel å ty til.

Damene har kledd av seg en fredagsmorgen, tatt steget opp på vekten ene og alene for at jeg skal kunne blogge om det. DET står det respekt av! Her er ukens tall og endelig er Mickey tilbake fra sine mange turer!

1. Gardsgeita

Siste uka har vært litt tung, og det vises på vekta også. Opp litt igjen... Motivasjonen har vært litt opp & ned, og kroppen har vært litt sliten. Men heldigvis har jeg fått rørt på meg noe likevel. Selv etter å ha sovnet på sofa’n en dag, ble det en deilig, rask gåtur etterpå. Takk til den bedre halvdelen for det!

Hodet har vært fullt, og kroppen reagerer med å bli sliten – og da er det vanskeligere å holde fokuset oppe. Både hodet og kroppen må henge med på denne prosessen, det har jeg innsett – og jeg tar derfor ting i passe tempo, og lytter til hva kroppen forsøker å si. Men jeg vet også at energien kommer når hodet OG kroppen får seg en luftetur.

I helgen hadde jeg en veldig oppløftende opplevelse, jeg gikk tur i skogen – og plutselig følte jeg for å løpe! Så jeg løp! I regn og søle og gjørme. Deilig var det! Den følelsen skal jeg jobbe med å huske når det butter i mot på treningsfronten. Men altså – denne kroppen trenger mye ”fatburning” aktivitet for at det skal bli noe action i vektnedgangen. Jeg har innsett det nå. Ukens trøstepremie er en liten høstferie sammen med kjæresten!

Forrige uke                                                           Denne uken

2. Mickey

Jeg dro av sted på ferie og var borte i 10 dager og var livredd for at de dagene ville ødelegge ALT jeg hadde jobbet for de siste ukene! Restaurantmat til lunsj og middag, var en stor utfordring! Jeg hadde FatCamp i bakhodet hver gang gapte opp munnen og jeg prøvde og være bevisst! Hoppet over nesten alt av karbohdrater og spiste fisk, kjøtt og grønt! Jeg var litt nervøs da jeg veide meg ved hjemkomst, men ble veldig overrasket! HURRA! Jeg hadde klart å holde vekten! De neste dagene tapte jeg noen gram, for bevegelse er viktig! Jeg er så stolt og gyver nå løs på en ny aktiv uke.

3. GladLaksen

Det å ha disse damene hjelper meg mye i hverdagen. Jeg vet jeg må endre kostholdet en del og er i gang. Sakte men sikkert endres hverdagen, og da tar ofte ting litt tid. Det aller viktigste for meg er bevegelse og trening, finne de gode vanene som gjør at hverdagen blir lettere. Jeg går/løfter litt vekter/yoga og sykler. Ikke for mye, men litt av alt. Da blir jeg ikke lei. Jeg passer på å spise hver tredje time og har alltid med meg niste. Lørdagskosen må jeg ha og snart skal jeg klare å holde meg borte fra sukker de andre dagene. En ting av gangen.

4. Sangstjerna

Vektplatå, spist for lite, forbrenning, stress...hva vet jeg? Dette har vært en tøff uke! Jeg har jo mer eller mindre gått ned hver eneste uke siden starten så dette skjønner jeg ikke noe av...Trøsten ligger i at klærne henger og slenger, så kanskje det er på tide med litt premiering etter å ha gått ned nesten 7 kilo!! Mål for neste uke: flere måltider, mer vann og mer bevegelse!