Årets kuleste vintersko

Jeg er ikke så veldig opptatt av trender, men som alle andre damer er jeg glad i fine ting. Jeg har funnet en favorittside hvor jeg kan kjøpe sko og plukket ut mine favorittsko for sesongen. Jeg har selv kjøpt meg tre av disse parene....klarer du å gjette hvilke? hehe......uansett mye fint og ikke minst praktiske som er viktig for min del. Ikke for høye hæler, men noen ganger er det litt kjekt å strekke seg litt. Holdningen glir så mye bedre når en går på hæler.....

Kan kjøpes HER                                                                              Kjøpte jeg på Beitostølen i sommer

Disse har jeg kjøpt HER                                                              Disse var fine, fåes HER

Minner litt om UGGsene mine...kjøpes HER                        Kule til tights, kjøpes HER

Kule til jeans og dressjakke, kjøpes HER                                NYDELIGE tøfler, kjøpes HER

Disse har jeg kjøpt og skal brukes i vinter. Kjøpes HER          En litt høyere variant, fåes HER

Er det kjekt med slike innlegg selvom deler av innlegget er annonsebasert?