Treningsprogram uke 37

Jeg har virkelig kommet meg opp på sykkelsetet igjen. Det er så digg! Suse avgårde med vind i fjeset, musikk på ørene ( ikke for høyt, jeg hører bilene), natur rundt seg.....ingenting gjør meg så godt som en sykkeltur, helt sant. Jeg har aldri vært så veldig glad i å jogge. Det er tungt og slitsomt, og demotiverende for undertegna. Jeg kommer ikke noe særlig fort frem og føler meg alltid "tung" når jeg jogger.

Denne følelsen har jeg ikke på sykkelsetet. Det virker oppløftende og jeg bare elsker det. Det eneste "dumme" er at det er ganske tidkrevende. Jeg jobber jo som jeg gjør, er min egen arbeidsgiver (selvom jeg starter firma i disse dager sammen med andre, kommer litt om dette imorgen) . Derfor kan jeg legge opp ukene mine selv og ikke minst trene på formiddagen når det passer seg sånn. Det er veldig deilig, og derfor setter jeg utrolig pris på tilværelsen akkurat sånn som den er nå. Livet går på skinner, endelig.

Her er min treningsuke (puh, skal nok gå dette)

Dette skal jeg lett klare. Tirsdag og onsdag tar ikke lange tiden og gjøres om morgenen før huset forlates. Enkelt. Mandag og torsdag har jeg lagt alle møtene til etter 12 og da kan jeg lett sykle først. Trør ut kl 0830 (som i dag). Easy! Fredag begynner en nabodame og jeg på yoga i nærområdet kl 0800 om morgenen. Deilig! Håper planen inspirerer deg til å komme igang....kommer ny neste mandag. Da forplikter jeg meg litt...har en plan og det er digg!