Fatcampen del 4

Damene har nå holdt på noen uker, og sakte, men sikkert, skjer det saker og ting. De går ned i vekt, men jeg skynder meg å presisere at vekten i seg selv er helt uvesentlig. Vi gjør det for helsens skyld. Det er ikke bra å være overvektig....for helsen sin skyld mener jeg. Men siden det lettere gjenspeiles i vekten er det den vi må vise til. Det er fire tøffe damer som deler i full offentlighet...og jeg er en av dem, uten at jeg sier hvilket pseudonym som er mitt.

Fatcampdamene har opprettet en egen gruppe på Facebook, den er hemmelig, og der inspirerer vi hverandre.....funker som ei kule! Anbefaler andre å gjøre det samme! Her er ukens resultater:

1. Gardsgeita

Yesss! Nå kom et skikkelig jafs i riktig retning, tross nok en bursdagsfeiring og kakespising. Sist fredag sa jeg at jeg skulle legge inn styrketrening i tillegg til kondisjon, og det har jeg klart! En monsterrunde med trening av de fleste store muskler er gjennomført, og jeg er veldig fornøyd med å ha gjort det jeg har planlagt. Det har tidligere vært, og er fortsatt, en utfordring å gjøre det man tenker man skal gjøre. Å tenke det, ville det og faktisk gjøre det – det er ikke lett. Men det er en stor motivasjon i dette prosjektet. Det er mye verre å sløve hen på sofa’n når jeg vet at resultatet skal offentliggjøres på fredag. Nå gleder jeg meg til fredager for å se resultatet! Tilleggsbonus er å merke at formen er raskt stigende: gårsdagens sykkelrunde gikk utrolig mye lettere enn den første, og bakkene går jeg inn i med en helt annen innstilling en før! Bring-it-on liksom J

Ukens premie: tok jeg på forskudd sist uke, sammen med sykkelbuksa; en fjong sykkeljakke. (det var salg !) Den største premien er imidlertid vektnedgangen og stigende form.

2. Mickey

Denne dama er mye på reisefot for tiden og har derfor tatt seg en ukes "pause". Men "Mickey" gir seg ikke og er på sykkelsetet i stuen igjen til uken. Velkommen tilbake neste fredag!

3. Gladlaksen

Jeg ble litt overrasket når jeg så resultatet og gikk på vekten to ganger for å se om det stemte. Det gjorde det gitt! Deilig. Men jeg har skeiet veldig mye ut fordi jeg har vært på farten mye den siste uken og ble derfor overrasket. Men lange treningsturer gir resultater, for det har jeg tatt meg tid til. Jeg spiser ganske vanlig kosthold men passer på å ha med niste så det blir ofte og lite. Passer meg best. Skal lære meg mer om lavkarbo når Trine kjører igang helsematen, og DET gleder jeg meg til!

4. Sangstjerna

Der var jeg endelig under 95 - nydelig - lenge siden sist! Bra fokus på riktig mat, gode treningsøkter gir uttelling, ingen tvil om det! Jeg opplever ikke at jeg har forsaket noe særlig denne uken. FatCampdamene sitter på skulderen min og sier i fra og backer om jeg faller for fristelser! Dette slankeprosjektet er det morsomste jeg noen gang har vært med på!