De feite har det godt

Nå er ikke disse FatCampDamene så velholdte som de en gang var. Endelig begynner de siste ukers strev å vise seg litt for alle sammen. Det er ikke gjort på en ettermiddag å gå ned i vekt, uheldigvis, men FatCampDamene har en egen glød over seg. De gir seg ikke nå, de er godt i gang.

Her er ukens resultater:

1. Gardsgeita :

Etter forrige ukes stillstand var det deilig at det var nedgang nå. Grep som er tatt i uka som er gått er å spise mer. Jeg hadde en mistanke om jeg faktisk spiste for lite, og det stemte. Jeg har registrert meg på vektklubben.no ene og alene for å få oversikt over matinntak. Jeg er i utgangspunktet ikke for å telle kalorier, og styrer heller unna kjappe karbohydrater, melprodukter og det meste av melkeprodukter. Men det er veldig greit å vite hvor landet ligger, og jeg føler jeg har mye bedre oversikt nå. I tillegg har jeg fått noen mil på sykkelsetet – og det ga mersmak! Neste steg er å få lagt inn styrketrening. Det er en utfordring å putte inn nok egentid i en travel hverdag med full jobb, fritidsaktiviteter, bursdager, møter,familie, hus og hjem + + + Men det man vil, får man til! Jeg prøver å balansere dette uten å stresse, da stress også virker inn på vekttap (eller mangel på vekttap), og synes det går ganske bra.

Ellers er FatCamp-damene er stor motivasjonsfaktor og utømmelig inspirasjonskilde på mange områder ! Dere er GULL alle sammen!!

Ukens belønning: ny sykkelbukse

Forrige uke                                                           Denne uken

2. Mickey:

Jeg må innrømme at dette er tøffere enn jeg hadde forestilt meg, og i blant lurer jeg faktisk på hva jeg har begitt meg ut på. Stadig vekk har jeg hørt at folk rundt meg har vært på "slanker'n", men dette er første gang jeg har startet krigen mot kiloene. Egentlig på høy tid, for jeg har de senere årene kjent at kondisjonen ikke har vært mye å skryte av. Allerede nå kjenner jeg at jeg går lettere og at jeg ikke lenger puster som en hval i motbakker.

Utfordringen denne uken har vært å stå i mot fristelser og heller dytte noe grønt i munnen! Jeg biter tennene sammen og prøver å sikte langt frem, for denne kampen skal jeg jeg vinne!

Forrige uke                                                           Denne uken

3. Gladlaksen

Endelig skjer det litt for min del. Jeg har begynt å trene mer, spiser mindre og oftere og jammen betales det i andre enden. Jeg har hatt med meg Ryvitaknekkebrød på jobb og spist tre klokken elleve og tre klokken fjorten. Det har gjort at jeg på kveldstid ikke er sulten i det hele tatt etter middag rundt klokken seks. Ikke har jeg hatt noe søtbehov heller og det er veldig uvant. Nå gleder jeg meg bare veien videre. Dette stresser meg ikke i det hele tatt, er heller med på å bevisstgjøre valgene mine i hverdagen. Takk for FatCampDamene!

Forrige uke                                                            Denne uken

4. Sangstjerna

Jippi, nok en halvkilo ned på tross av en uke i senga med influensa, og feil mat (les:trøstemat) og 0 trening! Inspirert av de andre damene som sykler mil på mil gyver jeg på en ny uke hvor trening skal bli min hovedfokus!

 

Forrige uke                                                           Denne uken