Jeg elsker Polen OG vodka!

En ting er sikkert. Jeg skal tilbake til Polen. Jeg innrømmer gjerne at jeg i forkant hadde mine bilder, som ikke nødvendigvis var positive, til dette landet litt lenger sør for oss. Men ALLE bildene er visket ut og erstattet av nye. Disse nye er positive, fulle av farger, gode lukter, hyggelige mennesker, og vodka.

Skal jeg ta meg en fest veien videre så er kald, ren vodka tingen. Gjett om det ble fart på mor! Under bryllupet var det alltid kald vodka på alle bordene, og vi ble beordret til å skåle ofte. Jeg har ikke ledd så godt på lenge!

Jeg forelsket meg i folkeslaget, byen Sopot, astmosfæren, stranden, gatecafene, gamlebyen i Gdansk, og mannen min. Jeg ble nyforelsket på turen og gjett om vi trengte disse dagene i det "fri". Voksentid skal ikke nedprioriteres denne høsten, det er vi begge enige om. Nå som ungene er blitt ganske store ( 10 og 12) så har ikke sommeren bydd på mye av akkurat dette. Voksentid. Det er viktig!

Erik og Kasia giftet seg lørdag 20 august på fantastiske Grand Hotel Sopot. Vi hadde junior suite (det var kun det som var ledig) og koste oss veldig på dette flotte hotellet rett ved stranden. Vi valgte å spise på strandcafeen rett utenfor porten til hotellet siden det var noe billigere. Maten i Polen var veldig bra og ikke minst rimelig. Vi spiste oss gode og mette for rundt 100-lappen og det inkluderte drikke. Helt utrolig! Vi vurderer å se om det finnes leiligheter for salg i byen. Koselig å ha Sopot som sommerparadiset vårt....så koselig var det faktisk! Hygg deg med bilder:

Torget midt i Sopot omringet av hyggelige cafeer:

  

  

Hotellet:

  

Et polsk par giftet seg på fredagen.....og de kjørte hest og kjerre i øsende, pøsende regn. LOL er kanskje frekt å si, men jeg hadde avlyst akkurat dette hvis himmelen hadde åpnet seg på min dag.

Bryllupet "vårt":

  

  

Ser det ikke flott ut? Gang det med ti.....så flott var det!

I ettermiddag starter en ny gjesteblogger her på siden min. Feite-Lilly skal selv fortelle sin historie....følg med!