En kveld med gode venner

En kombinasjon som aldri slår feil- gode venner, god vin, god mat og masse latter. Igår var jeg på favorittstedet mitt i Stavanger Tango. I mine yngre dager jobbet jeg som modell og vi var virkelig en herlig gjeng, som i tillegg til å jobbe sammen, ble veldig gode venner. Jeg var samlet med to av de igår og det var den koseligste kvelden jeg har hatt på lenge!!

Kristin og Suzi, I love you! Dere ser helt like ut som for....ja, hvor mange år blir det? Gidder ikke å regne, flotte er dere uansett!! How's it hanging? LOL, den er intern.

Tango har bare den nydeligste maten. Dette er gourmet mat på sitt beste og det aller beste er at du ikke blir stappmett hehe. Kjartan Skjelde er sjefskokk og innehaver.....og bror til en annen nær venninne av meg. Jeg ser jo ut som jeg skal glise meg i hel. For å sitere DJ Dan- Ikkje bra!

Han kom bort til bordet vårt for å forsikre seg om at alt smakte, og det gjorde det virkelig! Ikke spør om meg om hva det var, husker bare salmalaks og knøttsmå poteter. Digg. Lykke til meg TV planene dine fremover Kjartan, du er flink!

  

  

Så dette med klær. Mine to lekre venninner kom klassiske og fine, mens jeg så ut som er norgeskart. Fin kjole, men kanskje ikke for en tur ut? Typisk meg.....har jo nevnt dette i noen innlegg før, jeg trenger hjelp!!