Stavanger i mitt hjerte

Stavanger er min by, og jeg kommer alltid til å reise hjem når jeg skal hit. Dette selv om jeg stortrives på Østlandet hvor jeg bor med mine. Det er noe eget med vestlandsvinden og folket her. Det blir en kjapp visitt denne gang, men jeg bruker hvert minutt flittig.

De som leser bloggen min fast vet at jeg laget en "bakomfilm" under Oprah opptaket mitt. Denne filmen viser Stavanger fra sin beste side og skal lanseres i USA i samarbeid med Innovasjon Norge, i tillegg nasjonalt sammen med Region Stavanger. Jeg jobbet intenst i over to måneder for å lande alle avtaler, og  ikke glem at jeg sitter med alt alene og det var ikke bare lett å få støtte til hele prosjektet.

Nå er filmsnuttene snart ferdig og det finpusses på tekst og musikk i disse dager. Sammen med Heidi Jeanette i Region Stavanger er jeg sikker på at  muligheten for å flytte fjell er tilstede. Hun er et kraftverk å samarbeide med. Ingenting er som kreative samtaler med sterke kvinner. Her er Heidi Jeanette (t v) og Tove Rudi (eier av Agape som Katrine Sørland fronter). Vi spiste middag sammen på Bølgen og Moi ved Oljemuseet i Stavanger. NAM NAM!!

Sjekk desserten til høyre. Jeg kunne spist hele alene men vi var tre som delte. Den ligger på topp tre over beste desserter ever. Herregud så godt!!

Det aller beste ved å samarbeid med Region Stavanger er måten en blir tatt vare på! Ingenting er tilfeldig og alt er nøye planlagt. Imorgen er det fullt opplegg med intervjuer, møte med lokale krefter og nettworking. I tillegg bor en godt! Sola Strand Hotel er blitt en opplevelse av de sjeldne. Sjekk bare utsikten fra suiten min:

Ikke dumt å ligge i sengen som ser slik ut:

...og nyte den utsikten. Da jeg landet i dag var det først deilig lunsj på hotellet (fersk kveite) hvorpå Heidi Jeanette overrasket meg med to timer SPA som  åpnet for ikke så lenge siden på hotellet. WOW! To timer på benken du ser under, og forsatt denne flotte utsikten til Solastranden. Jeg vokste opp hver sommer på Solastranden under oppveksten,  så dette er bare gode minner for meg!

IKKE DUMT! Det var rett og slett en sjelden opplevelse på tross av at regnet trommet på vinduet. Virkelig et SPA verdt å prøve og jeg skal garantert tilbake hit!

Full av olje etter to timer på benken. Helt salig og egentlig klar for suiten, som har LYSEKRONE! Et døgn? Skulle vært her en uke med strålende sol på stranden. DA snakker vi GOODTIMES!

Nydelig rom! Imorgen blir det flere bilder fra turen min...endelig masse å blogge om. Jeg skal være modell for Agape....jeg ble ihvertfall spurt. Kan vel ikke takke nei til det, selvom det er evigheter siden jeg har glist foran et kamera. Skal innom butikken imorgen og se på kjoler. Spennende! Skal jeg? Hm....