Roadtrip til Sørlandet

Igår var jeg på kjøretur. Lang kjøretur. Caroline (Fotballfrue) og jeg dro tidlig avgårde for å blomstre sammen med Ada på et rockeringarrangement i Grimstad. Vi kjørte nedover i øsende regn, men i det vi ankom Grimstad strålte solen.

Mange hadde møtt opp for å overvære arrangementet, som inkluderte både sang, dans, turn, lotteri, grilling og kos. Og ikke minst rockeringing. Jeg er idag gul og blå rundt midjen og støl som bare det. Gjett om jeg skal rockeringe mer! Megatrening for midjen!

Caroline er poppis og mange var møtt opp for å ta bilder av/med henne. Norges mest leste blogger med rekord igår på over 110 000 besøkende. Helt vilt! Gratulerer så masse Caroline. Ikke bry deg om VG journalister som vil lage saker av det faktum at du er stolt av kroppen din. Og med god grunn. Stå på du! DU er herlig positiv og et godt forbilde!

Noen var litt, og bare bittelitt, flinkere enn meg til å rockeringe. Dette må jeg lære meg....

Bloggere på tur har alltid med kamera og vi knipset i vei begge to.

Til slutt i denne bildebloggen må jeg dele mitt "nye" topplokk. Jeg var som ALLTID hos Chi Hair i Drammen, og herlige Cecilie lekte seg med mine lokker.

FØR:

ETTER: Ikke sikkert du ser forskjellen men med den tykke manken jeg har skal jeg love deg at friseringen gikk som en lek dagen etter. Puh....hver 4 uke må jeg til pers pga av mengden med gråe hår! HJELP! What to do lizm?